Tervetuloa

Suomen Homeopaatit RY
Finlands Homeopater RF

Suomalaisen homeopaattien liiton tavoitteena on edistää Klassista Suomessa. Se määrittelee jäseniltä vaadittavat ammatilliset standardit ja koulutustaso. Yhdistys julkaisee lehden, jakaa tietoa messuilla ja järjestää jäsenilleen korkealaatuista koulutusta sekä osallistuu kansainväliseen yhteistyöhön.

Homeopatia

Homeopaattisella hoidolla tuetaan kehon omia paranemisvoimia ja paranemista. Homeopaattiset lääkkeet vaikuttavat sekä fyysisellä että henkisellä ja emotionaalisella tasolla.

yhdistys

Suomen Homeopaattiyhdistyksen tavoitteena on lisätä klassisen homeopatian tuntemusta Suomessa. Se määrittelee jäseniltä vaadittavat ammatilliset standardit ja koulutustason.

Etsi homeopaatti

Suomen Homeopaattien Liitto ylläpitää ja päivittää rekisteriä homeopaateista, joilla on yhdistyksen vaatima peruskoulutus.

Jäsenedut

Miksi liityä jäseneksi?

Yhdistyksen jäsenenä saat tukea toimintaasi homeopaattina ja olet mukana vaikuttamassa ammattisi asemaan Suomessa ja ulkomailla.

  • jäsenenä kuulut Suomen homeopaattien verkostoon ja voit käyttää yhdistyksen logoa joka viestittää koulutuksesta ja ammattipätevyydestä
  • saat Homeopatia-lehden ja jäsenkirjeen 4 kertaa vuodessa
  • varsinaisena jäsenenä sinulla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja sinut voidaan valita hallitukseen, missä pystyt suoraan vaikuttamaan yhdistyksen
  • toimintaan yhdistyksen jäsenenä olet myös ECCH:n jäsen.Voit hakea myös LKL:n jäsenyyttä http://www.lkl.fi/. ECCH:n tavoite on homeopatian ja homeopaattien virallistaminen Euroopassa ja LKL pyrkii suoraan vaikuttamaan luontaishoitoja koskevaan politiikkaan maassamme.
  • voit osallistua yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin alennettuun jäsenhintaan
  • osallistumalla aktiivisesti koulutustilaisuuksien järjestelyyn saat mahdollisuuden osallistua kyseiseen koulutukseen maksutta
  • varsinaisena vastaanottoa pitävänä jäsenenä saat yhteystietosi SH ry:n kotisivuille sekä linkin omille kotisivuillesi (edellytys että jäsenmaksu on suoritettu)
  • vastuuvakuutus varsinaiselle vastaanottoa pitävälle, toimiville homeopaateille
  • matkakulukorvaukset SH ry:n hallituksen jäsenelle, kun osallistut yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin

TUTKIMUS

Homeopaattiset lääkkeet ovat
Fimean lääkkeet lisenssillä.

Homeopaattisessa kirjallisuudessa on tuhansia esimerkkejä onnistuneesta hoidosta. Yleisössä on ollut monia tapauksia, joissa yksilöiden terveys on parantunut huomattavasti homeopaattisen hoidon seurauksena. Nämä kokemukselliset raportit ovat tärkeitä tallenteita ammattilaisten ja heidän asiakkaidensa yhteisistä kokemuksista ympäri maailmaa ja todistavat, miksi homeopatia on niin vakaa ja laajalti käytetty terapiamuoto. Muodollista tutkimusta varten yksittäisten tapausten on kuitenkin oltava poikkeuksellisen hyvälaatuisia, jotta niillä olisi suuri merkitys. Siksi kliiniset tutkimukset tulisi suorittaa käyttämällä hyvin suunniteltuja, laajamittaisia ​​tutkimuksia.

Ota yhteyttä meihin.

Olemmepa kiinnostuneita työskentelemään kanssamme tai meille, olemme aina mielellämme keskustelemassa.
Tiedustelut: +358 40 4133882 | toimisto@homeopaatit.fi

TUTKIMUS

Homeopaattiset lääkkeet ovat
Fimean lääkkeet lisenssillä.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy Lorem Ipsum is simply

Lue lisää .

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy Lorem Ipsum is simply

Lue lisää .

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy Lorem Ipsum is simply

Lue lisää .

Löydä homeopaatti

Homeopaatiksi kouluttautuminen vaatii vuosien tiiviin työskentelyn homeopatian ja lääketieteen parissa. Suomessa on pätevää koulutusta tarjoavia oppilaitoksia. Homeopaatin opiskelu ei lopu siihen, että hän valmistuu homeopaatiksi oppilaitoksesta, vaan hänen on opiskeltava jatkuvasti kehittyäkseen ja pysyäkseen ajan tasalla. Suomessa on mahdollista saada korkeatasoista jatkokoulutusta, jota järjestävät Suomen Homeopatian Akatemia, Transformational School of Homeopathy Helsinki. Onkin hyvä varmistua homeopaattinsa koulutuksesta.